GDPR

GDPR

I.
Zpracování osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti 2005 s.r.o. - Bohemia design, se sídlem Na Folimance 2155/15, 120 00 Praha 2, IČ: 24844764, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u zapsané u Městského soudu v Praze, C 179704 (dále jen „Správce"), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů") zpracovávala tyto osobní údaje:
jméno a příjmení
název společnosti
e-mail
telefonní číslo
adresa (město, ulice, číslo popisné, číslo orientační, poštovní směrovací číslo)
sídlo společnosti (město, ulice, číslo popisné, číslo orientační, poštovní směrovací číslo)
doručovací adresa
IČO
DIČ

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, adresu, sídlo společnosti, doručovací adresu, IČO, DIČ je nutné zpracovat za účelem zpracování a odeslání objednávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti
adresa: Kuňovice 43, 257 65 Čechtice
email: zakaznik@bohemia-design.com

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
vzít souhlas kdykoliv zpět,
požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

RYCHLÝ KONTAKT

MÁTE-LI DOTAZ,
NAPIŠTE NÁM

zakaznik@bohemia-design.com

PROVOZNÍ DOBA
PO-ČT 9:00 - 15:00
PÁ       9:00 - 14:00
SO-NE   zavřeno

TEL: 775716972

 

 

 

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Naše webová stránka ukládá data na vašem zařízení (cookies a úložiště prohlížeče), aby bylo možné identifikovat vaši relaci a dosáhnout základní funkčnosti platformy, zážitku z prohlížení a zabezpečení.
Můžeme ukládat data na vašem zařízení (soubory cookie a úložiště prohlížeče), abychom mohli poskytovat doplňkové funkce, které zlepšují váš zážitek z prohlížení, ukládat některé vaše preference bez uživatelského účtu nebo bez přihlášení, používat skripty a/nebo zdroje třetích stran, widgety atd.
Použití analytických nástrojů nám umožňuje lépe porozumět potřebám našich návštěvníků a tomu, jak naši stránku používají. Můžeme použít nástroje první nebo třetí strany ke sledování nebo zaznamenávání vašeho procházení našich webových stránek, k analýze nástrojů nebo komponent, se kterými jste interagovali nebo je používali, k zaznamenávání konverzních událostí a podobně.
Můžeme používat soubory cookie a nástroje třetích stran k vylepšení nabídky produktů a/nebo služeb naší nebo našich partnerů, její relevance pro vás na základě produktů nebo stránek, které jste navštívili na tomto webu nebo na jiných webových stránkách.

Přihlášení