Bohemia design

Český výrobce textilních kabelů

GDPR

I.
Zpracování osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti 2005 s.r.o. - Bohemia design, se sídlem Na Folimance 2155/15, 120 00 Praha 2, IČ: 24844764, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u zapsané u Městského soudu v Praze, C 179704 (dále jen „Správce"), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů") zpracovávala tyto osobní údaje:
jméno a příjmení
název společnosti
e-mail
telefonní číslo
adresa (město, ulice, číslo popisné, číslo orientační, poštovní směrovací číslo)
sídlo společnosti (město, ulice, číslo popisné, číslo orientační, poštovní směrovací číslo)
doručovací adresa
IČO
DIČ

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, adresu, sídlo společnosti, doručovací adresu, IČO, DIČ je nutné zpracovat za účelem zpracování a odeslání objednávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti
adresa: Kuňovice 43, 257 65 Čechtice

email: zakaznik@bohemia-design.com

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
vzít souhlas kdykoliv zpět,
požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kontakt:

PROVOZNÍ DOBA

Tel.: 775 716 972
Po-Pá 9:00-12:30 
13:30-15:00

So, Ne-zavřeno

E-mail: zakaznik@bohemia-design.com

www.e-shop.bohemia-design.com

 

 

 

 

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info